Imatra-Ruokolahti-ravit sekä ravikuningattaren onnitteluvastaanotto

20.08.2017

Jo kolmatta kertaa Ravikuningattareksi knuunattu Saaga S on juhlinnan kohteena Lappeenrannan sunnuntain raveissa. Klo 15-16 kahvitellaan         teltassa raviradan pääoven vieressä, jossa onnitteluja vastaanottamassa ovat myös hevosen taustavoimat Milla ja Ilkka Pyysalo sekä valmentajat Matti Nisonen. Itse kuningatar esittäytyy kaviouralla sitten ravien aikana. K-  Market Niiva tarjoaa kahvitarvikkeet ja raviradan väki yhdessä ravinaisten kanssa paistaa ja koristelee täytekakut.

Imatra-Ruokolahti-ravien kuumin Toto4-pelin suosikki on kotiradan   imatralais-joutsenolainen Smoky Ray. Jo kuusi kertaa yhteensä yhdeksästä   tämän vuoden juoksustaan voittanut Timo Toiviaisen ajokki saa nyt    kovimman vastuksen ulkopuolelta starttaavasta Dillon Powerista. Molemmat starttiraketit viihtyvät keulapaikalla, jonka taitaa nyt napata Smoky Ray.

Sunnuntain raveissa esittäytyy myös alueen lähiruokatuottajia, joilta     raviyleisö voi myös ostaa tuotteita mukaansa. Leikkipuistossa on näytillä            kotieläimiä, mm. vasikka, poneja, kanoja, ankkoja ja lampaita.

Ravilähdöt alkavat sunnuntaina klo 16. Ponilähtö starttaa jo klo 15.50.

Raveihin pääsee kätevästi Koulukadulta klo 15.15 starttaavilla Reise-Gast -          ilmaisbussilla.

 

                 Lisätietoja:                  Ilkka Pyysalo p. 044 388 1118

                                                    Kari Tiainenp. 0500 493 760

  Takaisin listaukseen