Tilat

Lappeenrannan ravirata tarjoaa monipuoliset tilat, mutkattomat palvelut ja loistavat puitteet niin pienten tilaisuuksien kuin isojen tapahtumien järjestämiseen. Tapahtumapaikkana Lappeenrannan raviradan etuja ovat hyvät ja väljät katsomotilat, ravintolapalvelut sekä laaja ja maksuton pysäköintialue vieraillenne. Oli kyseessä sitten kokous, virkistyspäivä, yritysjuhla tai tapahtuma, autamme mielellämme.

Kabinetti

Ravintola Rakuunan yhteydessä sijaitseva yksityinen, jopa 50 hengen kabinettitila soveltuu hyvin kokouskäyttöön. Tunnelmallinen tila sopii hyvin myös pienemmän ryhmän kokoustilaksi. Tilassa on valmiina videotykki, valkokangas ja fläppitaulu. Ravintola Rakuunassa tarjoillaan kokouslounas tai illallinen – toiveidenne mukaisesti.

Ravintolakatsomo

Lappeen raviradan alueen tilava ravintolakatsomo sopii hyvin jopa 500 hengen tilaisuuksiin. Ravintolan puolella on istumapaikat noin 360 hengelle. Tilassa on useita televisioita, iso valkokangas ja videotykki. Pubin puoli palvelee hyvin jopa 50 hengen seurueita. Ravintolassa on lisäksi iso valmistuskeittiö sekä a-oikeudet. Ravintolapalvelut ovat asiakkaidemme käytettävissä.

Totohalli

Erillisen Totohalli-rakennuksen voi vuokrata yhdessä tai erikseen ravintolakatsomon ja piha-alueiden kanssa. Totohallissa on iso lattiatila, 550 hengen istumakatsomo, erilliset wc-tilat ja muutamia pienempiä huonetiloja, jotka ovat asiakkaiden käytettävissä pyydettäessä.

Varikkoalue

Varikkoalueen puolelta löytyvät katetut valjastuskatokset, yhteensä 84 kpl. Miehille ja naisille omat wc-, suihku- ja pukuhuonetilat. Lisäksi varikkoalueella palvelee 30 hengelle soveltuva Tallikahvio. Kahvion puolella pieni keittiö ja erilliset wc-tilat.

Piha-alue

Käytettävissä ovat myös Lappeen raviradan erinomaiset, laajat ja useita hehtaareita kooltaan olevat piha-alueet, mm. 1000 m ravirata ja keskikentän nurmialue. Piha-alueista voi vuokrata vain osan tai koko alueen.

Lappee sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella aivan 6 tien läheisyydessä.

Lappeessa järjestetään vuosittain kaiken kokoisia yleisötapahtumia niin pienille kuin suurille seurueille. Näitä ovat mm. tamma- ja varsanäyttelyt, erikoisrotunäyttelyt, tractor pulling -tapahtuma, ratsastuskilpailut ja erilaiset koiranäyttelyt.


Hinnasto:

  • Pysäköinti-alue / vrk alkaen 200,00 €
  • Piha-alueet / vrk alkaen 200,00 €
  • Totohalli / vrk alkaen 250,00 €
  • Ravintola Rakuuna, ravintolakatsomo / vrk alkaen 400,00 €
  • Kabinetti max. 50hlö alkaen 50,00 €
  • WC-tilat erikseen / vrk alkaen 50,00 €
  • Pysäköinti- ja katsomoalueen sähköt erikseen / vrk alkaen 50,00 €
  • Äänentoisto erikseen / vrk alkaen 50,00€
  • Valmistamme myös tarjoilut toiveidenne mukaisesti. Tutustu ravintolapalveluihin

Vuokralainen vastaa ulkoalueiden ja sisätilojen loppusiivouksesta tapahtuman jälkeen. Vuokranantajan tekemästä loppusiivouksesta veloitamme 45,00 €/h.

Kaikista tapahtuman järjestämisestä vaativista luvista, vakuutuksista sekä tapahtuman pelastussuunnitelmasta vastaa vuokralainen itse.

Etkö löytänyt hintaa? Kysy tarjous isommista ja räätälöidyistä kokonaisuuksista!

Yhteydenottolomake

Kerro meille ainakin henkilömäärä, ajankohta ja tarve. Palaamme sinulle tuota pikaa!