Kauden 2019 avaus - T75-ravit lauantaina 26.1. klo 14

21.01.2019

Kauden 2019 avaus - T75-ravit lauantaina 26.1. klo 14

Lappeenrannan kilpailukausi 2019 pyörähtää käyntiin tulevana lauantaina 26.1. klo 14. Tarjolla on huippu-raviurheilua valtakunnallisen T75-kierroksen muodossa. 

Ravipäivä käynnistyy ponilähdöllä ja perheen pienemmille on tarjolla nähtävää jo klo 13:30, kun A-ponit kisailevat Jannen Vaunun ponilähdössä. Yksi päivän kantavista teemoista on ulkoilu- sekä perheteema, ja raviradan rinteeseen valmistuukin mäenlaskupaikka, joten pulkka mukaan ja mäenlaskuun! Paikalla on myös tarjolla talutusratsastusta kun Iitu-poni saapuu paikalle lapsia ilahduttamaan! Mäenlaskun ja talutusratsastuksen jälkeen maistuu itse paistettu makkara ja kuuma mehu.

Ravilahdöt starttaavat klo 14:05 ja ensimmäinen T75-kohde klo 15:30. Päivän urheilullinen taso on hieno, Hopeadivisioonakarsinnassa suosikki Shadow Of Brisbane kohtaa joukon huippukuntoisia vastustajia ja luvassa on tiukka taisto 7 000 euron ykköspalkinnon saajasta. Waahteran tilan tammalähdössä starttaa Shadow Of Brisbanen tallikaveri Pops' Sunrise ja kahden T75-voiton karkaaminen Turkuun on täysin mahdollista. Iskelmä Radion Nousijadivisioonakarsinnassa kotiradan toivot; Gossip's Hero, Bex ja Three Dee Nodo laittavat kampoihin suursuosikki Roberto Diverille.

K-Supermarket Imatrankosken lähdössä kotiradan mainetta puolustavat Ylämaan T.T. Hunsvotti sekä Parikkalan Agassi. K2 Median lähdössä kotiradan hevosia löytyy useampikin ja Sand Of Holmö, Dark Defender, Gleneagle sekä Giresse Boko laittavat tiukasti kampoihin Pam Halloverille. Finn-Tack Pronssidivisioonakarsinnassa kotirataa edustaa Miehikkälän Dennis Boko. Päivän viimeisenä lähtönä juostaan Hevosurheilu-lehden Haastaja,-Huippu vs. Valiodivisioonakarsinta jossa mukana niinikään Miehikkälästä tuleva Notarik ja Etelä-Karjalan super-ruuna Nopsan Vauhti.

Lappeenrannan Ravirata on aloittanut oheispalvelujen uudistamisen ja Ravintola Rakuunassa päästäänkin jo nauttimaan uudistuksista. Pöytävarauksen voit tehdä soittamalla 05 622 62 00. Buffet-menun hinta on 25€.

Tervetuloa nauttimaan hienosta ravipäivästä!

 

  Takaisin listaukseen