Raviliigahevoset myydään - Haluatko mukaan uuteen Oberonin ympärille muodostettavaan kimppaan?

25.11.2016

Raviliigahevosten myynti:

Myyntiprosessi käynnistyy virallisesti myynti-ilmoituksella Hevosurheilussa 2.12. Samaan aikaan julkaistaan raviliiga.fi -myyntisivu. Eläinlääkärintarkastus tehdään hevosille 5.-9.12.2016 välisenä aikana. Hevoset myydään siinä kunnossa kuin ne ovat tarkastushetkellä. Eläinlääkäritodistukset tulevat näkyviin raviliiga.fi -sivulle.

Kukin valmentaja nimeä vähintään yhden päivän, jolloin hevoseen on mahdollista käydä tutustumassa - hevosia ei kuitenkaan saa koeajaa.

Tarjoukset on jätettävä 15.12. mennessä ja myös osakkaiden on jätettävä tässä vaiheessa tarjous. Yksittäisellä osakkaalla tai kimpoilla, joissa on yksikin osakas mukana, on etuosto-oikeus hevoseen.

Jos korkein tarjous on ulkopuolisen, on tarjouksen jättäneillä osakkailla mahdollisuus ostaa hevonen samaan hintaan. Mikäli useampi osakas on tähän halukas, ratkaistaan hevosen saaja arvalla.

Raviliiga 2013 -joukkueet omistavat hevoset ja ne voivat kilpailla 31.12.2016 saakka. Omistusoikeus hevosiin siirtyy uudelle omistajalle 1.1.2017. Vaaranvastuu ja kustannukset hevosesta siirtyvät samalla, kun hevonen siirtyy ostajan hallintaan, kuitenkin viimeistään 1.1.2017. Hevosen siirtymisestä uuden omistajan osoittamaan paikkaan ja hallintaan sovitaan tapauskohtaisesti tarkemmin edustajiston, valmentajan ja uuden omistajan kesken.

 

 

 

 

 

  Takaisin listaukseen