Keitä me olemme

Tietoa meistä

Lappeen raviradan ensimmäiset ravit järjestettiin vuonna 1973. Kuninkuusravit on järjestetty Lappeessa neljä kertaa; vuosina 1955 (vanhalla raviradalla Harapaisen kaupunginosassa), 1977, 1993 ja 2009.  Vuonna 2027 Kuninkuusravit järjestetään 5. kerran Lappeessa.

Lappeenrannan Ravirata Oy:n (entinen nimi Lappeenrannan Keskusravirata Oy) omistaa noin 450 osakkeenomistajaa, jotka ovat  alueellisia ja valtakunnallisia hevosyhteisöjä sekä alueen hevosihmisiä.

Lappeen ravinuoret

Lappeen raviradan siipien suojissa toimii oma ryhmä nuorille raviharrastajille ja heppahulluille.

Ravinuorille järjestetään tapaamisia, kursseja, retkiä ja erilaisia tapahtumia. Nuoret pääsevät oppimaan raviurheilusta monella eri tavalla.

Ravirata ja sen historia

Raviurheilu on yksi maamme suosituimmista urheilulajeista: raviradoilla kisoja seuraa vuosittain noin 800 000 katsojaa. Lappeessa raveja on ravattu jo vuodesta 1949.

Tutustu Lappeen raviradan historiaan, jota kirjoitetaan yhä.

Yhteistyökumppanit

Toimintaamme tukevat luotettavat yhteistyökumppanimme. Lappeessa järjestetään vuosittain kaiken kokoisia yleisötapahtumia mm. tamma- ja varsanäyttelyt, erikoisrotunäyttelyt, tractor pulling -tapahtuma, ratsastuskilpailuja ja koiranäyttelyitä.

Vastuullisuus

Lappeessa ja raviurheilussa vastuullisuus on yksi toimintaa ohjaavista periaatteista. Lajin vastuullisuuteen vaikuttavat kaikki sen toimijat.

Hevosten hyvinvointia kilpailupaikalla valvotaan eläinlääkärin, eläinlääkärin avustajien, tuomariston, lähdönjärjestäjien, lähettäjien ja varikkoalueen valvojien toimesta koko tapahtuman ajan.

Kysy lisää

Olemme sinuun yhteydessä tuota pikaa